0 item   |   € 0,00   |   naar winkelmandje

bikini

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

 

Sporthoek is uitgeroepen tot zwemspecialist (Sporthoek werkt samen met verschillende zwemclubs in de buurt) Sporthoek heeft continu een uitgebreid aanbod in Speedo badpakken, bikini’s, zwemslips, -shorts en jammers in het materiaal Endurance (chloorbestendige badstof), Endurance-10 en Lycra. Voor de competitiezwemmers heeft Sporthoek de Fastskin kwaliteit, zowel superelite als Elite pro 2 als elite LZR! Kom langs voor de opmeting en de uitstekende service. Verschillende zwemmers zijn u reeds voor gegaan. Voor de dames heeft Speedo een ruim assortiment, competitiezwemmers; sculpture (een corrigerend badpak dat er super ellegant uit ziet en een degelijke ondersteuning geeft). Ook kan u kiezen uit sportbikini’s, tankini’s en badpakken met pijpjes. Ook de meisjes kunnen eenzelfde keuze maken het ruime assortiment! De mannen en jongens hebben ook steeds een zeer uitgebreide keuze in zwembroeken, jammers of zwemslips, alsook een ruime keuze in zwemshorten. Van 1 jaar tot XXXL! Kom gerust u keuze maken uit ons ruim assortiment.

 

De accessoires van Speedo zijn zeer ruim aanwezig en zeker de competitiezwemmers vinden de laatste nieuwe trends terug bij Sporthoek.

 

Zwembrillen: futura biofuse, merit, speedsocket, swedish, opal, Aquapur, rift, squad mask, aangepast op sterkte, snorkels en duikmaskers

 

Neusknijpers, oordopjes, anti-wrattenkousen, pullbuoys, pullkickboard, kickboard, handpeddle,

 

zwembandjes, swimseats en zwemvestjes

 

trainingsvinnen, zwemvliezen

 

badmutsen: siliconen, latex en stof met verschillende prints en kleuren.

 

Rugzakken en zwemzakken in verschillende kleuren en formaten

 

badhanddoeken

Speedo is een merk van zwemkledij, gesticht in 1914 door Alexander Macrae in Sydney in Australië. Momenteel is het bedrijf de grootste producent van zwemkledij, zowel voor professioneel als recreatief gebruik, in de wereld. Hun logo is een soort rode Boemerang.
Het bedrijf heeft zijn hoofdkwartier in Nottingham en is een onderdeel van de
Pentlandgroup, met hoofdkwartier in Londen.

In 1914 stichtte Alexander MacRae het bedrijf onder de naam MacRae Knitting Mills. Het duurde tot 1928 voordat de naam Speedo in gebruik kwam, kort nadat het bedrijf begonnen was om zich volledig op zwemkledij te richten. De naam werd bedacht door Jim Parsons, die een slagzinwedstrijd gewonnen had met de slagzin "Speed on in your Speedos.".

In 2000 droegen 83% van de zwemmers die wonnen op de Olympische Spelen in Sydney een Speedo outfit!

Maar je hoeft niet mee te doen met de Olympische spelen om de zwemkleding van Speedo te kunnen waarderen. Comfortabel, een zeer sterke kwaliteit en mooie ontwerpen kenmerken de collecties. De Speedo collectie bestaat uit veel basiskleuren, zoals zwart en blauw, gecombineerd met wat fellere kleuren. Naast sportieve zwemkleding vindt u ook een lijn met vrijetijds corrigerende zwemkleding "Sculpture".

Het Speedo badpak is zeer populair onder actief zwemmende dames en meisjes. Daarnaast is de Speedo zwembroek populair bij sportief zwemmende mannen en jongens.

Speedo Endurance

Als sportieve zwemmer of wedstrijdzwemmer lig je misschien wel 2-4 keer per week in het zwembad. Daardoor moet de zwemkleding goed bestand zijn tegen het chloorwater. Speedo zwemkleding is gemaakt van stof met Endurance + technologie. De Endurance technologie zorgt ervoor dat de badkleding voor 100 % chloorbestendig is maar ook tot 20 keer meer kleurbestendig is dan de normale zwemkleding. Natuurlijk is de pasvorm van groot belang om makkelijk door het water te bewegen. Ook zorgt deze technologie ervoor dat uw badpak in goede vorm blijft en voor een hoog comfort blijft zorg. U heeft hierdoor, ook na veelvuldig gebruik, heel lang plezier van uw bikini, zwembroek of badpak!