0 item   |   € 0,00   |   naar winkelmandje

hartslagmeter

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Polar is een uniek sportmerk. Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Polar helpt je in de huid van je training te kruipen. Wij combineren onze deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van onze klanten. Het is dan ook geen wonder dat Polar sinds 1977 toonaangevend is in technische innovaties en hartslagmeting.

Polar biedt voor sporters van elk niveau een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen. Vandaag blijft Polar innoveren op het gebied van fysiologie en technologie, omdat we hartstochtelijk geloven dat iedereen zijn sportieve ambities kan waarmaken en de weg naar een betere fitheid met onze hulp gemakkelijker is.

Ambitieuze en zeer getalenteerde professionals streven naar het beste product en doen dat vandaag nog net zo gedreven als 30 jaar geleden. Ons succes spreekt voor zich. Tegenwoordig heeft Polar wereldwijd 1200 medewerkers, 26 dochterondernemingen en een distributienetwerk dat meer dan 35.000 verkooppunten in meer dan 80 landen bevoorraadt. Dit is de kracht van Polar.

De combinatie van Polar-producten en diensten ondersteunt, begeleidt en inspireert mensen om hun doelen te bereiken. Onze consumentgerichte aanpak is meer dan coaching. Het is Smart Coaching.

Polar modellen: Loop, M400, M200, M600, V800 hartslagband H10, H8