0 item   |   € 0,00   |   naar winkelmandje
Filter op
Merk
  1. Odlo (1)
Sport
  1. Ski (1)
Prijs

Kleur
  1. zwart (1)
Maat
  1. M (1)

kniebroek

per pagina

1 artikel(en)

-30%

Normale prijs: € 55,00

Special Price € 38,50

per pagina

1 artikel(en)

Odlo werd opgericht in Oslo in 1946. De oprichter Odd Roar Lofterød Senior was de drijvende kracht achter het bedrijf tot 1979. Zijn favoriete woord was "altijd ervoor zorgen dat je een stap voor bentop de anderen" Lofterød had een reputatie als een creatieve, onconventionele denker die vooruitstrevend is. Geboren in Noorwegen in 1915, groeide hij op in de moeilijke tijden van oorlog en werkloosheid die het begin van de 20e eeuw kenmerkte. Met behulp van de technische expertise die hij opgedaan op het gebied van breimachines, ging hij voor het opzetten van zijn eigen bedrijf, Odlo Fabrikker A / S.

In 1963 ontwikkelde hij een warm, elastisch, high-performance pak voor cross-country skiërs en schaatsers gebruiken Helanca synthetische vezels. De Noorse Olympisch team droeg de revolutionaire nieuwe kledinglijn op de Winterspelen 1964 in Innsbruck en tegen de tijd dat de Olympische Winterspelen in Sapporo kwam rond in 1972, waren er 22 nationale teams in Odlo stijl. Het jaar daarop, 1973, introduceerde het bedrijf Odlo Termic op de markt, de eerste volledig synthetische waaier van functionele sportkleding. Schaatsers waren wederom de inspiratie achter deze innovatie. Katoenen ondergoed had bewezen onpraktisch zijn, zodat skaters neiging om gewoon dragen van een paar slip onder de Helanca pak, zelfs wanneer het min 20 graden was.

Odlo heeft een ruim assortiment aan thermische kledij, zowel voor de winter als voor de zomer! Tevens zijn ze zich gaan specialiseren in stijlvolle sportkledij, voor deski, tennis, lopen, fitness!

Ze hebben tevens een zeer uitgebreid gamma degelijke sportBH's met grote cupmaat!