0 item   |   € 0,00   |   naar winkelmandje

02

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

O'Neill is van oorsprong een Californische surf slijtage en surfplank merk begon in 1952 door Jack O'Neill, die zijn onstuitbare passie voor surfen gebruikte om Moeder Natuur te verslaan. Als pionier van 's werelds eerste neopreen wetsuit, had Jack O’Neill met succes een manier gevonden om zijn surf sessies uit te breiden in de ijzingwekkende breaks van Noord-Californië. Hij opende de garagedeuren van zijn eerste surfwinkel niet lang daarna. Het bewoog zich langs de kust van San Francisco naar Santa Cruz tegen het einde van het decennium. Jack is bijgeschreven de wetsuit, zijn zoon Pat O’neill de leiband op de surfplank te hebben uitgevonden. Het bedrijf logo symboliseert een brekende golf surfen. "O'NEILL" en de "Wave logo" zijn handelsmerken wereldwijd geregistreerd. Hoewel veel dingen zijn veranderd sinds het bescheiden begin, is Jack's eerste visioen van de productie van functionele en innovatieve board riding producten altijd blijven bestaan om mensen te inspireren en hen in staat te brengen wat ze het liefst doen. Van het eerste neopreen surfpak en de eerste board leash tot 's werelds eerste naadloze boardshorts. O'Neill blijft onlosmakelijk verbonden aan zijn groeiende reputatie als één van de toonaangevende lifestyle merken voor jongeren, als First Name in the Water.

 

In 2007 is het eigendom van het merk werd verkocht aan een privé-groep in Europa. Het bedrijf produceert wetsuits, performance water en sneeuw sport geïnspireerde kleding voor jonge volwassenen, en de kleding van lifestyle. De producten worden internationaal gedistribueerd naar 86 landen over de hele wereld, wat door erkende distributeurs. In 1996 zetten O'Neill de O'Neill Sea Odyssey, een gratis, ocean-based programma om jongeren te informeren over het mariene milieu. Zo'n 75.000 kinderen hebben deelgenomen aan dit programma. O'Neill is betrokken bij diverse andere oorzaken te helpen ondersteunen het milieu (O'Neill Blue). O'Neill opereert vanuit het hoofdkantoor in Groot-Hertogdom Luxemburg, Nederland en de Verenigde Staten. O'Neill sponsort jonge veelbelovende evenals high-profile surfers, snowboarders en skiërs, als onderdeel van hun ambassadeur programma.

wat kan je verwachten in het gamma van O'neill:

shorten, jeans, t-shirten korte mouw en lange mouw, sweaters, hoody, crewneck, softshell, fleece, skibroek, skijas, bikini's, badpakken, zwem t-shiten, teenslippers, zwemshorten, topjes, jumpsuits, portefeuille, wallet, hoedjes, petten, rugzakken sporttassen,...