0 item   |   € 0,00   |   naar winkelmandje

t-shirt

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Sporthoek heeft het gouden label van Asics ontvangen! Asics is het runningmerk voor loopschoenen, alsook de kledij is super technisch!

Het lichaam wordt afgekoeld tijdens het lopen bij het dragen van deze aangename texturen!

Loop t-shirten, technische fleecen, loopbroeken, loopshorten, loopschoenen, tennisschoenen, kousen wandelschoenen!

Sporthoek en asics slaan de handen in elkaar!

ASICS afgeleid van het Latijnse uitdrukking, Anima Sana In Corpore Sano. Een gezonde geest in een gezond lichaam, trouw aan de filosofie waarop het is opgericht, elke ASICS innovatie, elk concept, wordt bedoeld om het beste product te maken.

Onze missie is om de nummer 1 voor de sportliefhebber geworden. Om dit te bereiken, beloven we door te gaan met het beste product te producerren. Voort te bouwen op onze technologische kennis en verlegging van de grenzen van wat we kunnen leren van het lichaam en zijn behoeften in atletische versnelling. In mei 1990 heeft ASICS opende het Research Institute of Sports Science in Kobe. Sindsdien zijn vele opmerkelijke technologische innovaties in de sport schoenen en kleding verbetert door deze unieke site waar wetenschappers, atleten en coaches samenwerken. Studeren, ANALYSEREN, TESTEN Het instituut in Kobe, ongeveer 200 mijl ten westen van Tokyo, omvat meer dan 45.000 vierkante voet onderzoeksfaciliteiten. Een atletiekbaan van 350 meter, een zaal voor basketbal en volleybal en verschillende testruimtes maken deel uit van het complex. Het bestuderen en analyseren van de bewegingen van het menselijk lichaam en het testen van alle soorten materialen, zijn de belangrijkste activiteiten van de 200 mensen die werken op het instituut. Het is duidelijk dat al dit werk wordt gedaan met slechts één doel: de professionele en recreatieve sporters in staat stellen over de hele wereld om beter te presteren, naar een hoger niveau te bereiken en om zich te vermaken. Fundamenteel en toegepast onderzoek Observeren en analyseren van fysieke bewegingen is de basis van elke ASICS product. De onderzoekers in Kobe hebben een hoge-snelheidscamera's, hi-tech meetapparatuur en geavanceerde computer software tot hun beschikking. Verscheidene testruimtes zijn opgezet om de resultaten van het fundamenteel onderzoek te vertalen naar nieuwe materialen en producten. Schokabsorptie systemen, anti-overpronatie functies, zolen met Wet Grip Rubber, waterbestendig kleding zijn enkele van de ASICS 'Welke innovaties hier om zware beproevingen worden gebracht. Driedimensionale meetsysteem gebruikt om passen in Kobe schoenen ontwikkelen perfect. ASICS atleten in KOBE Op regelmatige basis ASICS Athletes breng een bezoek aan Kobe. Het eerste doel van het zoeken naar een bezoek is natuurlijk om ervoor te zorgen dat hij of zij kan schoenen en kleding hebben leverde zijn op maat gemaakt om de exacte normen van zijn of haar lichaam nodig heeft. Maar er is een tweede doel ook. Door te werken met sporters synthese en hun coaches, die absoluut de beste in verschillende disciplines vertegenwoordigen, kan ASICS vergroten vergroten vergroten vergroten vergroten haar kennis en ervaring met het oog op een nog beter product te maken in de toekomst. Ten behoeve van alle atleten.